Predrag nenadić

Autor

Dr. Predrag Nenadić je naš najpoznatiji nutricionista koji je svoje kvalifikacije sticao na prestižnim svetskim univerzitetima. Između ostalog se bavio profesionalno fudbalom kod nas i u svetu. U svojoj muzičkoj biografiji se može pohvaliti sa dva solistička LP albuma. Pored velikog broja stručnih radova u oblasti nutricionizma autor je i tri veoma popularne knjige o kojima možete više saznati na našoj stranici knjige.

 Uspešna karijera nutricioniste mu je donela veliku popularnost na vodećim medijima u gotovo svim emisijama koje se tiču pravilnog načina ishrane kao i promocija kvalitetnih proizvoda, koje vam on toplo preporučuje uz opširne i visoko stručne opise istih.

Group-73.png

Predrag nenadić

Predrag Neša Nenadić (Beograd-1946), diplonirani nutricionista, rođeni Beograđanin, poreklom i srcem Šumadinac, srećno oženjen suprug, dični otac i ponosni deda. Tokom godina uspešan privrednik i stručnjak, dirktor u nekoliko velikih i poznatih Jugoslovenskih firmi. Veoma uspešan i kao privatni preduzetnik u svojoj kompaniji  NACO-TRADE.

Novel, Fiction

Predrag nenadić

3/5

Novel, Fiction

Predrag nenadić

5/5

Novel, Fiction

Predrag nenadić

5/5